9 Temmuz 2011 Cumartesi

ilişki denen meret karakterime ters

Karakterime çok ters bi ilişkide olduğumu her zaman söylerim. İnanılmaz derecede özgürlük düşkünü savunucusu, başınabuyruk bi insanın böyle bi adamla olması cidden çok zor. Yani ben böyle bi adam diyorum ama sevgilimi nasıl anlatabilirim hiç bilmiyorum. Kıskançlıkta çığır açmış bi insan kendisi. Çok zor çok çok zor bi insan. Ben de kıskanç bi insan olduğum için anlayışla karşılabiliyorum sanırım her hareketini.

Ama dediğim gibi karakterime çok zor bi ilişki bu. Yani aslında bu ilişki demek de saçma. Uzun süreli ilişki ters karakterime net olarak. Çünkü ben şıpsevdi bi insan olmalıymışım gibi. Daldan dala. Bi onunla bi bununla gezmeliymişim gibi. Bazen ilişkilerin başlangıç dönemlerindeki o oynaşmalara inanılmaz özlem duyuyorum. Gizli saklı bakışmalar, oynaşmalar falan oluyo ya. Acayip özeniyorum yani. Böyle şeyler yaşamayalı çok uzun zaman oldu çünkü. Bazen benim salak sevgilim "hadi gel oyun oynayalım, ilk kez tanışıyomuşuz gibi yapalım" gibisinden dangalak önerilerde bulunuyo. Ama yemiyo tabi, olmuyo yani, yerini tutmuyo ahaha :D

Sevgilime de söylüyorum, senin için karakterimden ödün veriyorum resmen diye. "olması gereken bu" diyo ya o zaman iyice çıldırıyorum.

Bazen o özgür olduğum zamanları özlüyorum ki artık o zamanlar çocukluğuma tekabül ediyo. Ama olsun. Her uzun ilişkide oluyodur böyle şeyler diyerek kendimi avutuyorum. Oluyodur di mi? Oluyodur inşallah da sorun ben de değildir.

11 yorum:

- Bir Tanıdık - dedi ki...

uzun süreLi iLişkiLer asLında uyumLa mümkün oLDuğu için böyLe şeyLer oLmuyordur; ya da seninkisi uzun sürdüğünden doLayı uyumLusunuzdur ama farkına varamamışsındır.. ya da sürdürmek için çok kasmışsındır beLki de..

çığlık dedi ki...

uyumlu değiliz sanırım hahaha. kavga dövüş gidiyoruz valla

- Bir Tanıdık - dedi ki...

o haLde hikayene göre çok sabırLısın.. saygıLar

çığlık dedi ki...

sabırtaşıyım ama aşığım da sanki :/

- Bir Tanıdık - dedi ki...

aşık oLmak kötü bi şey değiLki. sabırLı oLmak da iyidir.. sözü ediLen kişinin "çekiLmezLiğini" senin "sabrın" veya "aşkın" tamamLıyor ki uyum böyLe bir şeydir diye düşünüyorum; bir tarafın eksiğini bir taraf kapatır.. uyumLu oLmasanız bu kadar uzun sürmezdi, kim biLir o da senin bir eksiğini kapatıyordur ;)

Kibritci Kız dedi ki...

çığlık beni iki kez mi izliyorsun dört gözle benim bir şeyi beklediğim gibi ? ayrıca kavga etmeler ilk başta güzeldir de sonra yorar insanı ne demiş atalarımız mikerim bu aşkın ızdırabını !

çığlık dedi ki...

bir tanıdık; ahaha o da benim çekilmezliğimi kapatıyor olsa gerek o zaman.

çığlık dedi ki...

kibritçi kız; ya canım benim yorumlar spam olarak gidiyordu yeni bi profil oluşturmak zorunda kaldım yeni profilden de izleyince iki kez izliyormuşum gibi oldu herkesi :/ valla başı mı sonu mu bilemicem kavgaların. beş senedir bu şekilde yuvarlanıyoruz.

Profösör dedi ki...

Sana tavsiyem ilişkileri kadın yönetir. Erkek kurallara uyar. O sana güvenecek ve kesinlikle güvenecek. Ama sen ona bu konuda güvenmeyeceksin. Bunu hissettireceksin. Ayrıca bir tılsım gibi olacaksın hayatında.

Kadınların tek derdi anne olmaktır. Annelik büyük makamdır. Kutsaldır. Erkeklerin derdi çocuk sahibi olup baba olmak demekzdeğildir. Bunu iyi kavrayalım.

Öyle olsaydı, canım cicim aylarınadn sonra gözleri sağa sola kaymazdı. Bakarmısınız erkeklerin bir çoğunun gözleri şehladır.

Profösör dedi ki...

Madem ki bu kadar yorum bıraktık sana. Bir de benim sayfamda "Ben ibr anneyim" yazısı, grafiği ve ezgisiyle paylaşmak için beklerim sizi. Eğer bir maniniz yoksa kahveler hazır..

çığlık dedi ki...

ilişkimizi yöneten biri yok gibi biz anca birbirimizi yönetiyoruz bu sıra :/ pek tabii ziyaret edicem sayfanızı.