15 Temmuz 2011 Cuma

kendimle kalmak istiyorum

bazen özgür olmayı çok özlüyorum. çoğu insana göre özgürüm ama kastettiğim bu değil. hiç kimseyi düşünmek zorunda kalmamak sadece kendim için yaşamak istiyorum. mümkün değil ki. hayatımın her dakikasında ailem sevgilim hep var. yanımda olmasalar da aklımdalar. bunu bazen istemiyorum. kafamı dinlemek istiyorum. alıp başımı gitmek istiyorum. sıkılıyorum. çok sıkılıyorum bazen. sevgilimi düşünüyorum şu anda mesela. belki de onu zannettiğim kadar çok sevmiyorum. bilemiyorum. vazgeçemiyor oluşum alışkanlıktan mı çözemiyorum. an geliyo sevmeye doyamıyorum. bazen de böyle uzaklaşıyorum. o anlarda beni aramasın sormasın istiyorum. uzak dursun bi müddet. kafamı dinleyeyim. ama mümkün değil. görüşmediğimiz süre en çok 2 saat sanırım. biraz kendimle kalabilsem keşke. biraz kendimle başbaşa kahve sigara içebilsem. mümkün değil ki. olmuyo. 3 gün bile olsa..

6 yorum:

Mephisto dedi ki...

bullshit. istiyorsan yapardın, yapmıyorsan yeterince istemiyorsundur. kendini kandırıyor gibisin.

çığlık dedi ki...

belki de.

AslıASLI dedi ki...

Alışkanlık, korku..Bende aynıyım çünkü. Nekadar uzaklaşmak istesemde...

çığlık dedi ki...

evet çokça alışkanlık. hayatımdan çıksın ya da çıksınlar demiyorum ki, sadece biraz kaliim kendimle o kadar :)

Profösör dedi ki...

İlk defa böyle bir anafikirde yazı okuyorum. Bence çok önemli bu. Yazının başlığı yeter zaten. yazı da kısa ve öz.. Biliyorsunuz ki herşey zıddıyla kaimdir. Siyah olmasa beyazı nası anlayacağız. Hastalık olmasa sağlığın kıymetini nasıl bileceğiz. Bakınız Ramazan ayı da geliyor. Oruç tutanlar önce açlığın ve tokluğun değerlerini güncelliyor. Ya sevgi ve kaynaşmanın değerlerini nasıl güncelliyeceğiz. Bence önce kendimiz olmalıyız. Alışkanlık olmamalı. Bu bağımlılık da yapabilir. Afyon ve eroin gibidir. Bağımlılık yerine bağlılık ve sadakat öneklidir.

Umarım yalnış anlaşılmamışımdır. Mutluluklar dilerim..

çığlık dedi ki...

tabi ki yanlış anlaşılmadınız. fakat bunun ayrımını kendimi dışarıdan gözlemlemekte başarısız olduğum için yapamıyorum. bağlı mıyım bağımlı mı, ayrımını yapabilsem keşke :/