28 Ağustos 2011 Pazar

ben mi abartıyorum yoksa gerçekten bi bokluk mu var kestiremiyorum

Ya ben abartıyorum kıskançlık işini ya da bu kızda gerçekten bir sorun var. Sevgilimin kuzeni olacak bir yaratık var ki hiç iyi elektrik alamıyorum kızdan başından beri. Kadınlar hisseder derler ya, aynen öyle bi his benimki de. Ya çevresinde bi ton kız var sürekli görüştüğü ettiği onlara karşı böyle bir şey hissetmiyorum ama kırk senede bir gördüğü bu amcakızı olacak kızdan hiç hazedemiyorum. Manyak mısın kuzen onlar diyebilirsiniz ama.. bilemiyorum işte.

Bi kere bu kızda acayip bi sevgilim* takıntısı var bunda herkes hemfikir. "ama abisi ya normal" diyip geçiyorlar. Orda durulmalı.

Benimle tanışmak için saçma sapan çocukça garip davranışlarda bulunmuş bir kız bu. Facebookta ekliyiz. Günlerden bir gün ben "sadece dikkat çekmek amacıyla" ilişkisi yok yapıyorum facebookta. Güzel kızımız hemen "çok mutluyum" vari bişiler yazıyor kendi duvarına.. Üç gün sonrasında ilişkisi yoku kaldırıyorum "yine bana mutsuzluk düştü" yazıyor. Hadi rast geldi diyelim..

Günlerden bir gün sevgilimle pikniğe gidiliyor, iki aile beraber, akşamına "hayatımın en güzel günüydü çok mutluyum seni seviyorum" yazılıyor.

Sevgilimin yanıma döndüğü gün "çok özlüyorum" yazılıyor.

Hepsi raslantı olamaz sanırım. Ya da belki raslantı ve ben manyak olduğum için sevgilime yoruyorum.

Ama.. Dün memleketine babannesinin yanına uçtu sevgilim. Bu kızımız da oradaymış. Akşam gezmelerden pek görüşülememiş derken tam sahur vakti kızımız facebookuna "bu kadar güzel gülme sevgili, cenneti gördüm diyorum deli diyorlar" yazmış. ve benim sevgilim çok güzel güler gerçekten! bu sebepten kimseye gülsün istemem! herkes "gülmek çok yakışıyor" falan der.

ya sanırım ben kıskançlıkta çığır açtım... ama hepsi mi raslantı. çok fena ne hissetmem gerektiğini bilemez haldeyim.

4 yorum:

Kibritci Kız dedi ki...

kemal sunal ın ayaklarını gıdıklıyor ayşen gruda . kemal sunal da ayy gıdıklandım diyor. ayşen de '' ayy gıdıklanan erkeklere bayılırım çok kıskanç olurlar '' diyor :)

bebeğim dediğin gibi kadınların hisleri pek yanılmaz. baktın ki hislerin doğru sevgiline bu konuyu anlatırsın ve çözersiniz. ayrıca bak ben de güzel gülen erkeğe dayanamam haaa beni de kıskan :)

çığlık dedi ki...

ahaha. ben de gıdıklanan erkek seviyorum demek ki :p güzel gülen erkeğe dayanabilen kadın varsa helal olsun zaten :D
aman sevgilime o kızdan hazetmiyorum diyorum "kardeşim sayılır ya saçmalama" diyo daha napiim.

Gizem. dedi ki...

Aralarında kaç yaş var?Bana pek masum gelmedi açıkçası duvarında yazanlar bence sen dikkat kesil bu duruma..
Bende de teyze kızı sendromu var.Kardeşler ay minişler yerim onları falan değil kızla tanıştığım gün beni dövse rahatlayacak gibi bakıyordu ki o sebeple hoşlaşmıyorum kendisiyle..

çığlık dedi ki...

aralarında 2 yaş fark var :/ çok fena takipteyim, aynen bu kızda tanışmak için binbir takla atarken tanışınca garip garip davranmaya başladı, hep bi laf sokmalar imalar, noluyoruz lan dedim. gözlerimizi dört açmalıyız :)